Blog

 • Monteurs gezocht

  Wij zijn per direct op zoek naar gemotiveerde en servicegerichte monteurs.

 • Nieuwsbericht

  Vera van Loon 25 jaar in dienst bij Van Zutphen Service. Johan Schepers na een 15 jarig dienstverband met verdiend pensioen. Beiden bedankt voor jullie inzet en collegialiteit!

 • Noviteit: Pasta als lunch bij van Zutphen Service

  Sinds kort kunnen de medewerkers bij van Zutphen Service ’s middags genieten van een overheerlijke pasta. Dankzij de moderne techniek binnenin de machine van Pasta Paolo is de pasta binnen 90 seconden klaar voor consumptie. Vervolgens de juiste saus naar keuze toevoegen en….eet smakelijk! Voor informatie en mogelijkheden betreft deze machine, kunt u terecht bij […]

 • Eloma producttraining

  Onlangs hebben al onze buitendienstmedewerkers het Eloma Service certificaat behaald. Het was een leuke maar vooral leerzame dag waarbij alle ins en outs van de Eloma Multimax aan bod kwamen. Kortom, we zijn er klaar voor!

 • MKN Flexichef scholing Duitsland

  Van Zutphen Service is onlangs naar Duitsland geweest voor een 3 daagse scholing van de MKN Flexichef. Een prachtige machine met veel opties. Vandaag hebben we er een geplaatst in opdracht van de koksmaat.  

 • Automatisering

  Binnen van Zutphen Service is automatisering een belangrijk item. Dit heeft inmiddels de nodige kosten met zich meegebracht en de kosten rijzen nog steeds de pan uit. Als ondernemer heb je er veel plezier van, je kan eigenlijk niet meer zonder. Al ooit gehoord van het systeem GBV? Op dat systeem is onze automatisering gebaseerd: Gezond […]