Grootkeuken Service

"Professionele Keukens Zijn Onze Passie"

Van Zutphen Grootkeuken Service plaatst keukens met garantie.

Uw keuken is niet zomaar een verzameling apparaten en voldoende opbergruimte. De keuze voor de apparatuur wordt zorgvuldig gemaakt. De indeling wordt afgestemd op het gebruik en uw manier van werken. Logisch dat u zo’n keuken alleen toevertrouwt aan een professional. Naar de installatie van de apparatuur wilt u immers geen omkijken hebben

Als u een gebruikte keuken heeft aangeschaft kunnen we u zelfs helpen met het demonteren, controleren en opnieuw installeren van de apparatuur. Vanzelfsprekend heeft u geen omkijken naar de montage en geniet u de uitzonderlijke Van Zutphen Grootkeuken Service voor het onderhoud. Op als onze werkzaamheden krijgt u twee maanden garantie.

Een onafhankelijke gesprekspartner die de technische mogelijkheden en onmogelijkheden van ieder merk en ieder product voor u op een rij zet. U krijgt dan een helder beeld van wat past in uw budget, voor de ruimte die u heeft en voor de manier waarop u wilt werken. Dat wordt wel heel makkelijk kiezen!

“Laat Van Zutphen Grootkeuken Service u van dienst zijn bij aanschaf, montage én onderhoud van alle apparatuur.”

Van Zupthen Grootkeuken Service is aangesloten bij de NVLG (de Nederlandse Vereniging van Leveranciers van Grootkeukenapparatuur) en vertegenwoordigt fabrieken, importeurs, projectbedrijven en servicebedrijven op het gebied van grootkeuken apparatuur die actief zijn op de Nederlandse markt.

In de brancheorganisatie voor grootkeuken apparatuur zijn circa 50 bedrijven verenigd. Van Zutphen Grootkeuken Service is VCA*, NEN3140 en ISO 9001 gecertificeerd. Wij werken uitsluitend met meetapparatuur die is geijkt volgens de Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) methodiek.

Een Zorgeloos en Compleet Servicepakket

Contractklanten hebben voordelen:

  • eerste prioriteit bij storingen
  • lagere tarieven
  • al uw apparatuur wordt bij een onderhoudsbeurt gekeurd volgens Arbo NEN 3140
  • na goedkeuring ontvangt u een uitgewerkte checklist en een keuringssticker. Deze kent een geldigheid van 12 maanden

Servicecontracten voor uw apparatuur -in uw keuken en overige bedrijfsafdelingen- zijn bij Van Zutphen in goede handen en geven u het juiste en verzekerde gevoel.