Koelvries Service

"Uw Systeem In Vertrouwde Handen"

Onze service- en onderhoudsmonteurs helpen u het hoofd koel te houden.

Wij zijn een NVKL-erkende installateur

U kunt ons dag en nacht bereiken. Ook in het weekend. We streven er zelfs naar de storing of het defect, binnen 24 uur te verhelpen. Dankzij ons uitgebreide onderdelenmagazijn –het grootste in Nederland– kunnen we vrijwel ieder onderdeel direct uit vooraad leveren. Voor u een geruststellen gedachte!

Als uw koel/vriessysteem niet naar behoren functioneert, komt de kwaliteit van etenswaren in het geding. Helemaal uit te sluiten is een storing natuurlijk niet, maar met een verstandige aanschaf en regelmatig deskundig onderhoud zijn gelukkig veel problemen te voorkomen.

Industriële toepassingen stoppen niet om 17:00 uur. Van Zutphen Service ook niet! Uit ervaring weten wij dat problemen zich altijd voordoen tijdens topdrukte en ongepaste tijden. Juist ook dan zijn de monteurs van Van Zutphen Service óók bereikbaar.

Van Zutphen Koelvries Service kan u behulpzaam zijn bij het selecteren en aanschaffen van het koel/vriessysteem dat het beste voldoet aan uw wensen en eisen.

“Voor onze onafhankelijke servicemonteurs heeft geen enkel systeem nog geheimen. U kunt daarom ook de installatie en het onderhoud volledig aan ons overlaten.”

Van Zutphen Koelvries Service is in het bezit van een Europese erkenning, de zogenaamde F-gassen verordening (voorheen Stek-erkenning), en werkt volgens Europese richtlijnen (conform EG 517/2014) dus milieu verantwoord,. Van Zutphen is terecht trots hieraan al te kunnen voldoen. Bovendien is Van Zutphen Koelvries Service een NVKL* erkend specialist koudetechniek en heeft gediplomeerde koelmonteurs die allemaal ISO 9001:2015 en VCA* gecertificeerd.

Een Zorgeloos en Compleet Servicepakket

Contractklanten hebben voordelen:

    • eerste prioriteit bij storingen
    • lagere tarieven
    • al uw apparatuur wordt bij een onderhoudsbeurt gekeurd volgens Arbo NEN 3140
    • na goedkeuring ontvangt u een uitgewerkte checklist en een keuringssticker. Deze kent een geldigheid van 12 maanden

Servicecontracten voor uw apparatuur -in uw keuken en overige bedrijfsafdelingen- zijn bij Van Zutphen in goede handen en geven u het juiste en verzekerde gevoel.