Nuclear Culinair

Begin 2014 werden wij plotseling benaderd door de overheid of we een geheimhouding wilde accepteren voor werkzaamheden. We ondertekenden dit Confidential Agreement, waarmee we in een Top Secret omgeving terecht kwamen.

Wij Als Van Zutphen Service moesten de technische staat van de professionele keukenapparatuur in het World Forum, waar de Nuclear Summit plaatsvond, waarborgen. Aangezien we al bij diverse overheidsinstanties werkzaam waren en ons bedrijf volledig gescreend was en voldeed aan alle eisen, werden we hiervoor uitgenodigd.

Tijdens de voorbereiding moesten we van tevoren aangeven met welke monteurs en met welke bedrijfswagens we dachten deze klus te klaren. Daar kwam nog bij dat we twee weken voor aanvang van de Top al ons gereedschap en alle onderdelen die we nodig dachten te hebben, op locatie moesten hebben. Alles moest strikt veilig gebeuren. Tevens moesten onze medewerkers over een nieuw legitimatiebewijs beschikken om op locatie te kunnen komen.

Ik denk dat de politici zowel voor het eten als voor de Top naar Nederland zijn gekomen. Sommige delegaties hadden hun eigen keukenbrigade bij zich en die eisten speciale apparatuur. Dat betekende voor ons speciale reserve-onderdelen verzamelen en speciale problemen voorzien.

Op de dagen van de Nuclear Summit moesten onze mensen in Delft bij hun auto paraat staan zodat ze bij problemen direct richting Den Haag konden rijden, waar ze dan onder begeleiding van 2 Koninklijke Marechaussee auto’s (4 man personeel) naar het World Forum werden begeleid. Tijdens alle werkzaamheden bleven deze mensen bij onze monteurs. Ook de gehele keukenbrigade stond onder bewaking van het Nederlands leger.

De twee dagen verliepen probleemloos, de Wereldtop heeft kunnen genieten van onze Nederlandse keuken. Ook zonder Confidential Agreement kunt u ons met een gerust hart inschakelen.

Posted in: