Servicepakket

Één onderhoudscontract voor al uw professionele keukenapparatuur. Vending/koffieautomaten en koel- en vriessystemen.

“Onderhoud en reparatie, al ruim 30 jaar onze corebusiness”

 

Uw oven is vast niet van hetzelfde merk als de koffieautomaat. Hetzelfde geldt voor uw vaatwasmachine of vriezer. Voor een reparatie aan een koeling belt u dus een ander bedrijf dan voor een defect aan het afzuigsysteem.

 

Dit kan makkelijker en beter!

 

Bij Van Zutphen kunt u een onderhoudscontract afsluiten voor al uw professionele keukenapparatuur, automaten en koel/vriessystemen. Omdat we wereldwijd samenwerken met ruim zestig fabrikanten en dealers van merken en uiteenlopende producten, zijn onze monteurs als geen ander op de hoogte van alle Ins & Outs.

“Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud. Door bij ons een onderhoudscontract af te sluiten heeft u de garantie van een goede en probleemloze werking van uw professionele apparatuur. Hierdoor zal de levensduur aanzienlijk worden verlengd.”

Indien u een vrijblijvende offerte voor een onderhoudscontract wilt ontvangen, neem dan contact met ons op.

Het onderhoud van uw professionele apparaten wordt zo gepland dat uitval voorkomen wordt. Het eventuele ongemak blijft hierdoor tot het minimum beperkt. Van Zutphen Service verkoopt geen apparatuur en is daarom niet merk gebonden.

 

        • eerste prioriteit bij storingen

 

        • lagere tarieven

 

        • al uw professionele apparatuur wordt bij een onderhoudsbeurt gekeurd volgens Arbo NEN 3140

 

       • na goedkeuring ontvangt u een uitgewerkte checklist en een keuringssticker. Deze kent een geldigheid van 12 maanden

Van Zutphen Koelvries Service biedt u de welbekende servicegarantie, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

“Fabrikanten vertrouwen de zorg voor het technisch onderhoud van hun professionele keukenapparatuur, Vending/koffieautomaten met een gerust hart aan ons toe. U ook?