• Featured entry

Servicemonteur gezocht

Servicemonteur voor de professionele keuken (fulltime)

Van Zutphen Service uit Veghel zoekt een enthousiaste nieuwe collega.

Heb je ervaring als servicemonteur, heb je een afgeronde technische opleiding op MBO niveau (MTS) en je houdt van veel afwisseling en uitdaging? Je bent in bezit van rijbewijs B en woont in de buurt van Veghel?

Wie zijn wij?

Wij zijn een onafhankelijk landelijk opererend servicebedrijf dat gespecialiseerd is in plaatsen, onderhouden en repareren van grootkeuken-, vending-, en koelapparatuur. We hebben een divers klantenbestand waaronder pretparken, overheidsinstellingen, onderwijsinstellingen en cateraars.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde technische opleiding op MBO niveau (MTS) in de richting elektrotechniek. Daarnaast heb je basis VCA diploma. Je hebt een servicegerichte instelling en goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Je bent initiatiefrijk en werkt graag zelfstandig. Bovendien heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je beschikt over een klantgerichte en collegiale instelling, goede inzet en zeer goede contactuele vaardigheden.

Wij bieden: Een leuke baan en een prettige directe werksfeer bij een groeiende specialistische onderneming. Naast goede arbeidsvoorwaarden in de CAO is er voldoende ruimte om jezelf te ontplooien en te ontwikkelen. Interesse? Mail je sollicitatie brief en CV naar onderstaand e- mailadres t.a.v. Jean-Tine van Zutphen. jvanzutphen@vzservice.nl