Vending Service

"VZ Service, van aanschaf tot en met onderhoud uw partner"

“Op automaten en koffieapparaten moet u kunnen vertrouwen”.

Alle automaten en met name koffieapparaten worden in nauw overleg met de klant, zeer zorgvuldig door ons afgesteld. Hierbij is uw persoonlijke smaak ons uitgangspunt.

Onze Vending Service begrijpt als geen ander dat lekkere koffie u en uw medewerkers tot tevredenheid stelt. Het ‘automatengevoel’ waarover onze service afdeling beschikt, geeft u de mogelijkheid zich te richten op andere belangrijke zaken. Uiteindelijk ziet en voelt u het gemak terug in uw gehele organisatie.

Bovengenoemd gemak is echter pas voor de volle honderd procent te meten indien het apparaat blijft functioneren zoals bedoeld.

Onze service begint al bij de aanschaf van een automaat. Wij adviseren u graag over het meest geschikte type. Afhankelijk van uw wensen en eisen. Van Zutphen Service is geheel onafhankelijk, werkt samen met alle merken en kan u hierdoor objectief en betrouwbaar adviseren. Vanzelfsprekend bent u bij ons verzekerd van een zorgeloze en professionele installatie.

“Bij Van Zutphen Vending Service weten we hoe belangrijk de dagelijkse kopjes koffie, thee, soep en snacks voor u en uw medewerkers zijn”.

 

Een zorgeloos en compleet servicepakket

 

Onze klanten met een servicepakket genieten de volgende voordelen:

 

     • eerste prioriteit bij storingen
     • lagere tarieven
     • al uw apparatuur wordt bij een onderhoudsbeurt gekeurd volgens Arbo NEN 3140
     • na goedkeuring ontvangt u een uitgewerkte checklist en een keuringssticker. Deze kent een geldigheid van 12 maanden

Een servicepakket voor uw apparatuur -in uw keuken en overige bedrijfsafdelingen- zijn bij Van Zutphen in goede handen en geven u het juiste en verzekerde gevoel.