Contact

Contact

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud via een landelijke service aan uw professionele grootkeuken-, koelvries en vendingapparatuur. Dit doen wij voor u om tussentijdse storingen zoveel mogelijk te voorkomen en de technische levensduur van uw apparatuur te verlengen. Van montage tot en met het onderhoud en van reparatie tot vervanging.

Door bij ons een onderhoudscontract af te sluiten heeft u de garantie van een goede en probleemloze werking van uw professionele apparatuur. Hierdoor zal de levensduur aanzienlijk worden verlengd.

Bij Van Zutphen kunt u een onderhoudscontract afsluiten voor al uw professionele keukenapparatuur, automaten en koel/vriessystemen. Omdat we wereldwijd samenwerken met ruim zestig fabrikanten en dealers van merken en uiteenlopende producten, zijn onze monteurs als geen ander op de hoogte van alle Ins & Outs.

U kunt ons telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak of vul dit contactformulier in.

Adresgegevens

Van Zutphen Service
Noordkade 5
5462 EC  VEGHEL
T +31 (0)413 – 311 411
Info@vzservice.nl

Telefoonnummer servicedienst: 0413-311 411

Van Zutphen Service is 365 dagen per jaar bereikbaar voor een eventuele storing aan koel- en keukenapparatuur. Een storing aan uw apparatuur is vervelend genoeg en wij doen er alles aan om u zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn, zodat u snel verder kunt.

Voor het bestellen van onderdelen, het inplannen van onderhoud of het melden van een storing wordt u nu direct in contact gebracht met onze servicespecialisten, want een gedegen service is van essentieel belang voor uw hoogwaardige technische apparatuur.

Telefonische acquisitie

Van Zutphen wordt dagelijks benaderd door leveranciers van producten en diensten, echter wordt telefonisch acquisitie niet op prijs gesteld.
Indien u van mening bent dat u toch een uniek product of dienst heeft waar wij groot voordeel van kunnen hebben, dan verzoeken wij u ons contactformulier in te vullen.

  • Noordkade 5

    5462 EC Veghel

  • info@vzservice.nl

  • Tel. (0413) 311 411