We weten precies wat er nodig is

Advies

Voor professionele keukenapparatuur

Om onze klanten een goed beeld te geven wat past binnen het budget en aansluit bij de wensen van de ruimte en manier van werken. Zijn we een onafhankelijke gesprekspartner die de technische mogelijkheden en onmogelijkheden van ieder merk inzichtelijk maakt. Dit maakt het voor jou makkelijker kiezen en je kiest voor de juiste professionele apparatuur.

Een professionele keuken met apparatuur schaf je niet zomaar aan. Dit moet  aansluiten bij de manier van werken. Je moet aan veel zaken denken vanaf de binnenkomst, voedsel bereiden en de afwas. Dat iedereen zo efficiënt mogelijk kan werken in de keuken. Om jou te begeleiden bij de aanschaf van een professionele keuken of apparatuur maken we gebruik van meer dan 35 jaar ervaring. We weten precies wat er nodig is en welke punten belangrijk zijn.

Om jou het beste advies te geven, zijn een aantal factoren belangrijk:

  • Het gerecht wat gemaakt gaat worden, dat bepaald het type keuken. Denk maar aan pizza’s, hamburgers, tapas of pasta’s. Dit is allemaal een andere bereiding, en dat betekent ook verschillende apparatuur;

  • Het aantal mensen wat voorzien moet worden van de gerechten is belangrijk. Om ervoor te zorgen dat er zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden;

  • De looproutes worden ook vooraf bepaald. Hoe kunnen de koks bewegen, waar loopt de bediening? Hoe gaat de vuil route naar de afwas en het schone weer weg, zonder dat dit elkaar kruist?

  • Het rauwe voedsel, waar wordt dit bereid?

  • De indeling van de keuken wat aansluit bij de behoeftes. Waar komt de afzuiging, combi steamers, kookeilanden, waterkraan, producten in de koelingen en de dagvoorraden?

In het gehele advies nemen we het MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) mee. We kijken naar neutrale apparatuur betreft energie, friteuses op inductie en zijn gestopt met gasapparatuur. En bij bepaalde apparatuur is het voor een langere levensduur noodzakelijk om te kijken naar de waterbehandeling. Hiermee werk je met waterontharders voor de vaatwassers en combi steamers.

Van advies naar levering en montage:

Kennismakingsgesprek

Voorstel aan de hand van de wensen

Aanpassingen en definitief voorstel

De keuken en apparatuur worden besteld en geplaatst

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then