35 jaar Van Zutphen Service

Over ons

We nemen je mee terug in de tijd

Onze geschiedenis

Van Zutphen Service bestaat ruim 35 jaar. Ondertussen zijn we met 30 ervaren werknemers, zowel op kantoor als monteurs op locatie. Geen dag is hetzelfde doordat we werkzaam zijn in verschillende branches met verschillende apparatuur. We zijn pas tevreden als we onze klanten kunnen ontzorgen op het gebied van reparaties, onderhoud en advies. Niets zo belangrijk om te kunnen rekenen op de apparatuur en je service partner. En dit doen we samen met een team vanuit ons kantoor en werkplaats in Veghel. Onze monteurs zijn werkzaam door heel Nederland.

1987

Vanuit de schuur bij het woonhuis in Keldonk is het allemaal begonnen. Theo schafte zijn eerste servicebus aan en begon voor zichzelf, als onderhoudsmonteur voor enkele keukendealers. Er volgde al snel meer monteurs en busjes waardoor een verhuizing noodzakelijk was.

1994

Na de bouw van een woonhuis en bedrijfspand voor meer ruimte is het bedrijf verhuisd naar Veghel.

1995

Een mijlpaal, de certificering ISO 9001 is behaald.

1998

Voor een goede landelijke dekking, zijn we in 1998 in Friesland gestart, waar meerdere monteurs aan Noord-Nederland service konden bieden.

2000

Bijna 10 jaar later wordt naast de huidige service in de grootkeukens ook de Vending Service opgericht.

2004

Bij het huidige bedrijfspand een kantoorgedeelte erbij gebouwd om nog meer ruimte te creëren. Ondertussen zijn we met 30 werknemers..

2007

Ook wordt de Koelvries Service toegevoegd aan het bedrijf. Om een totaalpakket te bieden aan de klanten.

2009

Het huidige pand werd toch weer te klein met de groei van monteurs en klanten. Een verhuizing was nodig, maar wel dichtbij. De verhuizing naar Binnenveld 11 was een fijne stap, een groter kantoor en werkplaats.

2013

Nu echt een familiebedrijf. Naast dat Theo en Jean-Tine al jaren samenwerken is hun zoon Nick ook gaan werken in het bedrijf. Hij is monteur en projectleider.

2018

Door het deelnemen aan Europese Aanbestedingen is de verkoop van apparatuur erbij gekomen. Om zo de klanten geheel te ontzorgen.

2019

Na 21 jaar is de keuze gemaakt om de expertise op één locatie te houden en bestaat de vestiging in Drachten niet meer.

2020

Een hele heftige gebeurtenis in corona tijd. We zijn dé monteur van Van Zutphen Service verloren. Sam is overleden aan corona. Hartverscheurend voor het gehele bedrijf, familie en vrienden.

2022

De derde verhuizing in 35 jaar tijd. Nog steeds in Veghel maar vanaf nu gevestigd aan de Noordkade met een prachtige showroom.

We zijn trots op onze samenwerkingen

Bekijk meer samenwerkingen

Overzicht sluiten

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then