Bakkerij

24/7 service

Verkoop van totaaloplossingen

Advies van A tot Z

Professionele Keukenservice voor Bakkerijen: Bakken op Hoog Niveau

Voor een ambachtelijke bakkerij is bakken meer dan een beroep, het is een passie. Bij Van Zutphen Service erkennen we de kunst van het bakken en het belang van betrouwbare, professionele keukenapparatuur die deze passie ondersteunt. Onze ervaring, opgebouwd over een periode van meer dan 35 jaar, stelt ons in staat dienst te zijn voor bakkerijen door heel Nederland met precisie, deskundigheid en de betrouwbaarheid die je mag verwachten.

Onze merken

Grootkeuken Service: De Bakermat van uw Brood

In de bakkerij is de oven het hart van de operatie. Onze grootkeuken service omvat onderhoud en reparaties van deze essentiële apparatuur. Daarnaast, wanneer je besluit te investeren in nieuwe bakapparatuur, adviseren we je met plezier over de beste opties die aansluiten bij de specifieke noden van jouw bakkerij. Onze monteurs zorgen ervoor dat jouw ovens en andere keukenapparatuur altijd in topconditie zijn.

Onze certificaten

Bij van Zutphen Service, uw expert in grootkeukens, staan veiligheid en kwaliteit centraal. Onze diensten zijn ondersteund door prestigieuze certificeringen, waardoor wij toonaangevend zijn in de branche. Wij zetten ons in voor het leveren van hoogwaardige grootkeukenoplossingen, ondersteund door deze gerenommeerde certificeringen.

Koudespecialist

F-gassen

ISO-9001

VCA

Wist je dat?

86% van de storingsmeldingen binnen het eerste bezoek is opgelost?

Snel weer operationeel

Bijna alle onderdelen op voorraad

Koelvries Service: Kwaliteit Behouden

Een bakkerij heeft behalve ovens ook betrouwbare koeling nodig voor het bewaren van ingrediënten en het vers houden van producten. Wij zorgen voor het onderhoud en de reparaties van koel- en vriessystemen, zodat de kwaliteit van je bakkerijproducten gegarandeerd blijft. Onze vakkundige monteurs zijn bedreven met de nieuwste koeltechnieken en we garanderen een service die voldoet aan de huidige milieunormen.

Onze referenties

Koffieautomaat Service: Gastvrijheid met Een Lekkere Koffie

De bakkerij is ook een ontmoetingsplaats waar mensen samenkomen voor een lekkere koffie met een versnapering. Onze Vending service zorgt ervoor dat jouw koffieautomaten perfect ingesteld zijn voor die optimale smaakbeleving.

Onze werkwijze

Bij van Zutphen Service geloven we in een persoonlijke en deskundige aanpak voor het realiseren van uw perfecte grootkeuken. Ons proces is zorgvuldig ontworpen om elke fase, van het eerste gesprek tot aan langdurig onderhoud, naadloos en klantgericht te laten verlopen.

Stap 1

Kennismakingsgesprek

Persoonlijke benadering, uw visie centraal.

Stap 2

Ontwerp en planning

Creatief ontwerp, nauwkeurige planning.

Stap 3

Productselectie

Kwaliteitsproducten, afgestemd op uw behoeften.

Stap 4

Installatie en testen

Professionele installatie, grondig getest.

Stap 5

Service en onderhoud

Betrouwbare service, voortdurende ondersteuning.

Contact en informatie

Maak van Van Zutphen Service een ingrediënt voor succes in jouw bakkerij. Neem vandaag nog contact op met Van Zutphen Service. U vindt ons aan de Noordkade 5 in Veghel, of u kunt ons bereiken via e-mail op info@vzservice.nl en telefonisch op +31 (0) 413 311 411.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then