Bedrijfskantines en -restaurants

Professionele keukenservice

24/7 service

Verkoop van totaaloplossingen

Advies van A tot Z

Een goed functionerende bedrijfskantine of -restaurant is essentieel voor het welzijn van medewerkers en bezoekers. Bij Van Zutphen Service begrijpen we dit als geen ander en zetten we ons in om de keukenapparatuur in deze faciliteiten optimaal te laten presteren. Met meer dan 35 jaar expertise zorgen wij ervoor dat elke lunchpauze een ontspannen moment is, zonder zorgen over keukenapparatuur.

Onze merken

Grootkeuken service: De smakelijke motor van uw bedrijf

De grootkeuken vormt het kloppend hart van elke bedrijfskantine of -restaurant. Onze grootkeuken service garandeert dat elke maaltijd bereid kan worden met betrouwbare, professionele apparatuur. Met regelmatig onderhoud en snelle reparaties zorgen wij ervoor dat kwaliteit en continuïteit hand in hand gaan. Zo zijn uw koks altijd voorbereid op de lunchrush, zonder onderbrekingen.

Onze certificaten

We zijn niet alleen ISO-9001 en VCA gecertificeerd, maar ook erkend als koudespecialist.

Koudespecialist

F-gassen

ISO-9001

VCA

Koelvries service: Verse ingrediënten, onberispelijke kwaliteit

Verse ingrediënten zijn de basis voor gezonde en lekkere maaltijden. Onze koelvries service zorgt voor de essentiële koeling om voedselverspilling tegen te gaan en de kwaliteit van uw ingrediënten te waarborgen. Ook als het gaat om energiebesparing geven we advies op maat; uw bedrijfskantine of -restaurant werkt zo niet alleen efficiënt maar ook duurzaam.

Wist je dat?

86% van de storingsmeldingen binnen het eerste bezoek is opgelost?

Snel weer operationeel

Bijna alle onderdelen op voorraad

Vending Service: Vlot en vers voor iedereen beschikbaar

Naast maaltijden zijn tussendoortjes en goede koffie van belang in elk bedrijfsrestaurant. Onze vending service zorgt ervoor dat automaten altijd gevuld en operationeel zijn, voor dat broodnodige kopje koffie of die snelle snack.

Onze referenties

Onze werkwijze

Bij van Zutphen Service geloven we in een persoonlijke en deskundige aanpak voor het realiseren van uw perfecte grootkeuken. Ons proces is zorgvuldig ontworpen om elke fase, van het eerste gesprek tot aan langdurig onderhoud, naadloos en klantgericht te laten verlopen.

Stap 1

Kennismakingsgesprek

Persoonlijke benadering, uw visie centraal.

Stap 2

Ontwerp en planning

Creatief ontwerp, nauwkeurige planning.

Stap 3

Productselectie

Kwaliteitsproducten, afgestemd op uw behoeften.

Stap 4

Installatie en testen

Professionele installatie, grondig getest.

Stap 5

Service en onderhoud

Betrouwbare service, voortdurende ondersteuning.

Ervaren advies

Kies voor Van Zutphen Service en geef uw bedrijfskantine of -restaurant de keukenservice die het verdient. Contacteer ons via info@vzservice.nl, bel ons op +31 (0) 413 311 411.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then