Grootkeuken Service

Het fundament van uw culinaire successen

24/7 service

Verkoop van totaaloplossingen

Advies van A tot Z

Onmisbare ondersteuning voor de professionele keuken

Een grootkeuken is de drijvende kracht achter elke succesvolle horecaonderneming, en de kwaliteit van de service die deze grootkeuken ontvangt, is daarbij bepalend. De juiste servicepartner kiezen is daarom cruciaal. Met Van Zutphen Service kiest u voor een partner met ruim 35 jaar ervaring, waar kennis en vakmanschap bovenaan staan.

Onze merken

Compleet servicepakket voor elke grootkeuken

Bij ons vindt u een omvangrijk dienstenpakket voor uw grootkeuken, gaande van regulier onderhoud tot spoedreparaties. We weten hoe belangrijk een vlekkeloze werking van uw apparatuur is, en ons team staat rond de klok klaar om ervoor te zorgen dat uw grootkeuken zonder zorgen functioneert.

Wij zijn trots op onze samenwerkingen

Wist je dat?

86% van de storingsmeldingen binnen het eerste bezoek is opgelost?

Snel weer operationeel

Bijna alle onderdelen op voorraad

Onderhoud: Preventief en correctief

Preventief onderhoud van grootkeuken apparatuur kan toekomstige problemen voorkomen. Daarom richten we ons bij Van Zutphen Service op regelmatige controles en onderhoudswerkzaamheden. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan is onze correctieve service snel ter plaatse om het probleem te verhelpen. Zo beperken we uw downtime tot het minimum.

24/7 Service

Omdat we weten dat de grootkeukenwereld nooit stilstaat, bieden we een servicedienst die altijd bereikbaar is, dag en nacht. Of het nu gaat om een storing aan uw fornuis midden in de dienst, of een defecte koelinstallatie net voor de lunchrush; onze ervaren monteurs zijn slechts een telefoontje verwijderd.

Een partner die met u meedenkt

Elke grootkeuken is uniek, en dat vraagt om een service die hierop is afgestemd. Wij luisteren naar uw wensen en uitdagingen om zo samen te bepalen wat de beste oplossing is voor uw situatie. Van Zutphen Service denkt proactief met u mee en biedt maatwerk voor elk aspect van uw grootkeuken.

Betrouwbaarheid als kernwaarde

U zoekt een grootkeuken servicepartner die u kunt vertrouwen, en die vindt u bij Van Zutphen Service. We zorgen dat onze klanten op hun apparatuur kunnen rekenen, zodat zij zich kunnen richten op wat echt telt: het creëren van onvergetelijke culinaire ervaringen voor hun gasten.

Gecertificeerde top kwaliteit

Bij elke keuken die we inrichten verliezen we kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid geen moment uit het oog. Met onze certificaten zoals ISO-9001, F-gassen en VCA, staan we garant voor een professionele keuken die op alle fronten aan de hoogste normen voldoet. Een professionele keuken inrichten met Van Zutphen Service betekent dat u kiest voor kwaliteit, duurzaamheid en een efficiënte aanpak.

Koudespecialist

F-gassen

ISO-9001

VCA

Stap nu over op excellente grootkeuken service

Bent u klaar voor een service die uw verwachtingen overtreft? Neem vandaag nog contact op met Van Zutphen Service voor een kennismakingsgesprek. Bereik ons via info@vzservice.nl, bel +31 (0) 413 311 411 of kom langs op Noordkade 5 in Veghel. Laat ons de ruggengraat zijn voor uw grootkeuken, laat ons uw partner zijn in succes.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then