Grootkeukenapparatuur

Het kwalitatieve fundament van uw keuken

24/7 service

Verkoop van totaaloplossingen

Advies van A tot Z

Onmisbare schakel in uw culinaire ambities

Grootkeukenapparatuur is meer dan slechts hulpmiddelen; het zijn de essentiële partners voor chefs die elke dag weer topprestaties leveren. Of het nu gaat om het bereiden van haute cuisine of het dagelijks voorzien van maaltijden aan grote groepen, Van Zutphen Service biedt de apparatuur die aan al uw professionele eisen voldoet.

Onze merken

Van Zutphen Service: Synoniem voor topkwaliteit

Met ruim 35 jaar ervaring in het leveren en onderhouden van grootkeuken apparatuur staan wij bekend om onze kwaliteit en service. Ons aanbod aan grootkeukenapparatuur varieert van industriële fornuizen en krachtige ovens tot betrouwbare koelunits en vaatwassystemen. Elk product in ons assortiment is geselecteerd met oog voor duurzaamheid, efficiëntie en gebruiksgemak.

Wij zijn trots op onze samenwerkingen

Wist je dat?

86% van de storingsmeldingen binnen het eerste bezoek is opgelost?

Snel weer operationeel

Bijna alle onderdelen op voorraad

Een groot assortiment voor elke behoefte

Ongeacht de omvang of het specialisme van uw keuken, ons brede assortiment aan grootkeukenapparatuur zorgt ervoor dat u vindt wat u nodig heeft. Van bakkerijen tot cateraars en grote hotels, wij hebben de expertise om uw keuken compleet uit te rusten met de beste apparatuur op de markt.

Persoonlijk advies en maatwerk

Elke grootkeuken stelt zijn eigen eisen. Daarom bieden wij naast standaardoplossingen ook maatwerk. Onze ervaren adviseurs denken met u mee en bieden persoonlijk advies dat erop gericht is om uw keuken zo efficiënt en productief mogelijk in te richten.

Service waarop u kunt vertrouwen

Wanneer u kiest voor grootkeukenapparatuur van Van Zutphen Service, kunt u rekenen op een betrouwbare partner voor zowel installatie als onderhoud. Wij voorzien in een full-service pakket waardoor u verzekerd bent van continuïteit en optimaal functionerende apparatuur, dag in dag uit.

Technische innovatie en efficiëntie

In de grootkeukenindustrie volgen technologische ontwikkelingen elkaar snel op. Wij blijven continu op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en innovaties op het gebied van grootkeukenapparatuur. Zo kunt u kosten besparen en de uitvoering van uw werkzaamheden optimaliseren.

Kies voor duurzame en gecertificeerde oplossingen

Met het oog op milieu en veiligheid kiezen wij voor apparatuur die beantwoordt aan allerlei certificeringen. Met een ISO-9001, F-gassen en VCA certificering achter onze naam, garanderen wij dat onze grootkeukenapparatuur niet enkel high-performance is, maar ook voldoet aan de meest actuele veiligheids- en milieunormen.

Koudespecialist

F-gassen

ISO-9001

VCA

Laat u ontzorgen door Van Zutphen Service

Plan vandaag nog een afspraak met ons om te zien hoe wij uw grootkeuken naar een nieuw niveau kunnen tillen met onze premium grootkeukenapparatuur. Neem contact met ons op via info@vzservice.nl, bel naar +31 (0) 413 311 411 of bezoek ons aan de Noordkade 5 in Veghel. Laat ons de sleutel zijn naar een grootkeuken waarin efficiëntie en kwaliteit heersen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then