Partner voor uw grootkeuken apparatuur

Kwaliteit en betrouwbaarheid op de eerste plaats

24/7 service

Verkoop van totaaloplossingen

Advies van A tot Z

Kwaliteit en betrouwbaarheid op de eerste plaats

De grootkeuken is het kloppend hart van menig onderneming, instelling of bedrijfscatering. Het is de plek waar culinaire creaties tot leven komen en waar betrouwbaarheid van apparatuur geen luxe is, maar een pure noodzaak. Van Zutphen Service begrijpt deze essentie als geen ander. Met onze jarenlange ervaring in het onderhouden, repareren en adviseren over grootkeuken apparatuur, stellen we u in staat het maximum uit uw keuken te halen.

Onze merken

Service die aansluit bij uw wensen

We staan bekend om onze grondige aanpak en klantgerichte service. Ons toegewijde team, dat bestaat uit 30 deskundige werknemers, is op ieder moment paraat. Zo zijn we trots op onze 24/7 beschikbare servicedienst, waarmee we garanderen dat uw grootkeuken apparatuur altijd optimaal presteert. En daarnaast, zorgen we ervoor dat u altijd kunt rekenen op een service partner die met u meedenkt.

Wij zijn trots op onze samenwerkingen

Wist je dat?

86% van de storingsmeldingen binnen het eerste bezoek is opgelost?

Snel weer operationeel

Bijna alle onderdelen op voorraad

De juiste apparatuur voor elke uitdaging

Bij ons vindt u niet alleen service van de hoogste plank, maar ook gedegen advies over de keuze voor uw grootkeuken apparatuur. We kennen de branche door en door en helpen u met plezier bij het samenstellen van een grootkeuken die aan al uw eisen voldoet. Want uiteindelijk, is het ons doel dat uw grootkeuken niet alleen functioneert, maar ook inspireert.

Gecertificeerde expertise in huis

Van Zutphen Service deinst niet terug voor complexiteit. We zijn niet alleen een koudespecialist, maar beschikken ook over ISO-9001, F-gassen en VCA certificaten. Dit betekent dat we voldoen aan de hoogste standaarden voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Bovendien, benaderen we ieder project met de precisie die het vereist, ongeacht de branche of het soort apparatuur.

Koudespecialist

F-gassen

ISO-9001

VCA

Contact en informatie

Bent u klaar om de volgende stap te zetten met uw grootkeuken apparatuur? Neem dan contact op met Van Zutphen Service. U vindt ons aan de Noordkade 5 in Veghel, of u kunt ons bereiken via e-mail op info@vzservice.nl en telefonisch op +31 (0) 413 311 411.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then