Zorgkeukens

24/7 service

Verkoop van totaaloplossingen

Advies van A tot Z

Professionele Keukenservice voor Zorgkeukens: Kwaliteit in Elke Maaltijd

Zorginstellingen verdienen het beste als het gaat om keukenapparatuur en -service. Bewoners en patiënten rekenen dagelijks op gezonde en smakelijke maaltijden die met zorg bereid worden. Bij Van Zutphen Service is het ons doel om zorgkeukens van alle nodige ondersteuning te voorzien. Met meer dan drie decennia aan ervaring in de keukentechniek, bieden wij service en onderhoud aan die onmisbaar zijn voor het goed functioneren van instellingskeukens.

Onze merken

Grootkeuken Service: Het Hart van de Zorg

Een betrouwbare grootkeuken is cruciaal in de zorgsector. Onze dienstverlening staat voor preventief onderhoud en snelle storingsdienst, zodat de continuïteit van uw keuken gegarandeerd is. Ook voor advies over de aanschaf van nieuwe apparatuur kun je bij ons terecht. Wij zetten nadrukkelijk in op duurzaamheid en kwaliteit bij elke keuze die u maakt - altijd met een oog op de specifieke behoeften van uw instelling.

Onze certificaten

Bij van Zutphen Service, uw expert in grootkeukens, staan veiligheid en kwaliteit centraal. Onze diensten zijn ondersteund door prestigieuze certificeringen, waardoor wij toonaangevend zijn in de branche. Wij zetten ons in voor het leveren van hoogwaardige grootkeukenoplossingen, ondersteund door deze gerenommeerde certificeringen.

Koudespecialist

F-gassen

ISO-9001

VCA

Wist je dat?

86% van de storingsmeldingen binnen het eerste bezoek is opgelost?

Snel weer operationeel

Bijna alle onderdelen op voorraad

Koelvries Service: Gezonde Ingrediënten, Veilige Opslag

Verse en veilig bewaarde ingrediënten zijn essentieel voor zorgkeukens. Onze koelvries service zorgt ervoor dat voedingsmiddelen onder de juiste omstandigheden bewaard worden. Mocht er een technisch mankement optreden, staan onze technici 24/7 klaar om deze op te lossen. Ook voor milieuvriendelijke en energiebesparende oplossingen bij koeltechniek bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze referenties

Vending Service: Gemak voor Personeel en Bezoekers

In zorginstellingen draait het niet alleen om maaltijden, maar ook om de beschikbaarheid van snacks en drankjes. Onze vending service zorgt voor een zorgeloze werking van deze automaten, zodat personeel en bezoekers altijd toegang hebben tot een snelle oppepper.

Onze werkwijze

Bij van Zutphen Service geloven we in een persoonlijke en deskundige aanpak voor het realiseren van uw perfecte grootkeuken. Ons proces is zorgvuldig ontworpen om elke fase, van het eerste gesprek tot aan langdurig onderhoud, naadloos en klantgericht te laten verlopen.

Stap 1

Kennismakingsgesprek

Persoonlijke benadering, uw visie centraal.

Stap 2

Ontwerp en planning

Creatief ontwerp, nauwkeurige planning.

Stap 3

Productselectie

Kwaliteitsproducten, afgestemd op uw behoeften.

Stap 4

Installatie en testen

Professionele installatie, grondig getest.

Stap 5

Service en onderhoud

Betrouwbare service, voortdurende ondersteuning.

Contact en informatie

Maak van Van Zutphen Service een ingrediënt voor succes in jouw bakkerij. Neem vandaag nog contact op met Van Zutphen Service. U vindt ons aan de Noordkade 5 in Veghel, of u kunt ons bereiken via e-mail op info@vzservice.nl en telefonisch op +31 (0) 413 311 411.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then