Partner voor uw grootkeuken apparatuur

Innovatie en expertise in grootkeuken oplossingen

24/7 service

Verkoop van totaaloplossingen

Advies van A tot Z

Innovatie en expertise in grootkeuken oplossingen

Bij Van Zutphen Service gaan we verder dan alleen het bieden van hoogwaardige service; we zijn uw vooraanstaande partner onder de grootkeuken leveranciers. We begrijpen dat de keuze voor de juiste leverancier van grootkeuken apparatuur essentieel is voor het succes van uw onderneming. Daarom zetten we ons in om u topkwaliteit producten en een service te bieden die uw verwachtingen overtreft.

Onze merken

Uitgebreid assortiment voor elke grootkeuken

We beschikken over een uitgebreid aanbod aan grootkeuken apparatuur. Of u nu een restaurant heeft of een zorginstelling runt, we voorzien u van de apparaten die perfect bij uw keuken passen. We werken samen met de beste merken en staan garant voor de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Zo kunt u altijd vertrouwen op apparatuur die de tand des tijds doorstaat.

Wij zijn trots op onze samenwerkingen

Wist je dat?

86% van de storingsmeldingen binnen het eerste bezoek is opgelost?

Snel weer operationeel

Bijna alle onderdelen op voorraad

Persoonlijke aandacht en maatwerk

Als één van de leidende grootkeuken leveranciers, beseffen we dat geen enkele grootkeuken dezelfde behoeften heeft. Daarom denken we actief met u mee en leveren we maatwerk oplossingen. Onze ervaren werknemers nemen de tijd om uw specifieke wensen en de dynamiek van uw grootkeuken te begrijpen. Hierdoor realiseren we samen een omgeving waarin efficiëntie en culinaire creativiteit hand in hand gaan.

Service die verder gaat

Natuurlijk houdt onze service niet op bij de levering van de apparatuur. Wij bieden een uitgebreide dienst na verkoop, inclusief montageservice, regulier onderhoud en spoedreparaties. Onze monteurs staan ook hier 24/7 voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw grootkeuken altijd operationeel is. Kunnen vertrouwen op uw apparatuur is immers essentieel voor uw bedrijfsvoering.

Inclusiviteit en toegankelijkheid

We staan voor een inclusieve benadering, waar iedere klant telt. Ons team in Veghel is er om u te ondersteunen, of uw grootkeuken nu een update, uitbreiding of volledige revisie nodig heeft. Onze website is uitgerust met actuele informatie en een duidelijk overzicht van onze dienstverlening, producten en het laatste nieuws.

Professionele vakkennis en certificering

Als bewijs van onze inzet en kwaliteit, dragen we trots onze ISO-9001, F-gassen en VCA certificaten. Als koudespecialist zijn we ook gespecialiseerd in gekoelde grootkeuken apparatuur. Met onze expertise garanderen we dat elke installatie voldoet aan de meest recente regelgeving en normen. Zo draagt u zorg voor zowel uw bedrijf als het milieu.

Koudespecialist

F-gassen

ISO-9001

VCA

Maak de juiste keuze

Kies voor Van Zutphen Service en ervaar de zekerheid van samenwerken met één van de meest toegewijde grootkeuken leveranciers in Nederland. We nodigen u uit voor een gesprek waarin we samen uw wensen en onze mogelijkheden kunnen verkennen. Neem contact met ons op via +31 (0) 413 311 411 of stuur een e-mail naar info@vzservice.nl. Onze deuren staan voor u open aan de Noordkade 5 te Veghel.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then