Grootkeuken techniek

De motor van moderne culinaire hoogstandjes

24/7 service

Verkoop van totaaloplossingen

Advies van A tot Z

Waar innovatie en functionaliteit samenkomen

In de wereld van grootkeukens is techniek niet zomaar een aspect, het is het kloppende hart dat ervoor zorgt dat alles soepel draait. Bij Van Zutphen Service weten we dat grootkeuken techniek een cruciale factor is voor een succesvolle horecaonderneming. Daarom zetten we hoog in op innovatieve oplossingen die zowel de functionaliteit verhogen als de gebruikerservaring verbeteren.

Onze merken

De pijlers van grootkeuken techniek

Grootkeuken techniek omvat een scala aan facetten, van geavanceerde grootkeukenapparatuur tot slimme koeltechnieken. Elk element dient naadloos te werken om de snelheid, kwaliteit en consistentie te waarborgen die u van een grootkeuken verwacht.

Wij zijn trots op onze samenwerkingen

Wist je dat?

86% van de storingsmeldingen binnen het eerste bezoek is opgelost?

Snel weer operationeel

Bijna alle onderdelen op voorraad

Topkwaliteit kookapparatuur

Een betrouwbare grootkeuken draait om meer dan alleen koken. Het draait om precisie, snelheid en herhaalbaarheid. Onze state-of-the-art kookapparatuur is ontworpen om iedere maaltijd tot een meesterwerk te maken. Met energie-efficiënte oplossingen waarborgen we niet alleen topprestaties maar ook een lagere ecologische voetafdruk.

Geavanceerde koeltechniek

Verse ingrediënten zijn de ziel van uw gerechten, en onze koeltechniek zorgt ervoor dat deze ziel behouden blijft. Of het nu gaat om compacte onderbouw koelkasten of grote walk-in koelcellen, Van Zutphen Service biedt de meest geavanceerde oplossingen die passen bij de werklast en vereisten van uw grootkeuken.

Slimme opslag en ergonomie

Efficiëntie in een grootkeuken hangt ook af van hoe apparatuur en voedingsmiddelen zijn opgeborgen. We ontwerpen opslagoplossingen die niet alleen maximale capaciteit bieden, maar ook zorgen voor optimale ergonomie voor het personeel. Dit verhoogt het comfort en vermindert de kans op ongelukken en vertragingen.

Service en onderhoud: De basis van betrouwbaarheid

Bij grootkeuken techniek hoort ook de zekerheid van kwalitatief onderhoud en snelle service. Ons team van servicemonteurs is gespecialiseerd in zowel het preventieve onderhoud als urgente reparaties. We zijn 24/7 bereikbaar om elke technische uitdaging aan te gaan.

Certificering en deskundigheid

We begrijpen dat technische innovatie hand in hand moet gaan met bewezen kwaliteit. Daarom zijn we trots op onze certificeringen, waaronder ISO-9001, F-gassen en VCA, die getuigen van onze expertise en betrouwbaarheid in grootkeuken techniek.

Koudespecialist

F-gassen

ISO-9001

VCA

Partner in uw technische uitdagingen

Laat Van Zutphen Service uw partner zijn in alle technische uitdagingen die horen bij het runnen van een grootkeuken. Wij combineren technische kennis met service van de hoogste kwaliteit om uw keuken te transformeren in een efficiënt, productief en betrouwbaar middelpunt van uw horecaonderneming.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en vraag vrijblijvend een grootkeuken offerte op. Neem contact op via info@vzservice.nl, bel naar +31 (0) 413 311 411, of kom langs op Noordkade 5 in Veghel.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then